Poprzednia

ⓘ Małgorzata Łupina




                                     

ⓘ Małgorzata Łupina

W 1995 ukończyła studia na wydziale operatorskim PWSFTViT w Łodzi. Zrealizowała serię programów przygodowo-podróżniczych Misja Martyna dla TVN oraz wiele filmów dokumentalnych dla stacji TVN Style, którą kierowała w latach 2011–2013. Obecnie obejmuje stanowisko Dyrektor Działu Kanałów Tematycznych Lifestylowych w TVN Discovery Polska.

                                     

1. Filmografia

  • 2015 – Szalone Tokio
  • 2018 – Prasowanie piersi
  • 2014 – Trzy na godzinę
  • 1998 – Obraz jest moją twarzą, realizacja
  • 2010 – Zapaśniczka z Boliwii
  • 1994 – Kobieta lekarką domową – etiuda studencka, zdjęcia, reżyseria, scenografia
  • 1995 – Viola. Viola, reżyseria, scenariusz, zdjęcia
  • 2018 – Odbite z rąk świetlistego szlaku
  • 2016 – Sekrety Doliny Inków
  • 2009 – Kobieta na krańcu świata
  • 2006 – Dudi, reżyseria także sekwencja animowana "Dłuży się doży", scenariusz, zdjęcia
  • 1997 – Drewniane oko Krzysztofa – etiuda studencka, zdjęcia
  • 1998 – Festiwal muzyki filmowej – Komeda, zdjęcia
  • 2015 – Obsesja doskonałości
  • 2015 – Klonowanie – sposób na nieśmiertelność
  • 2002 – Himilsbach. Prawdy, bujdy, czarne dziury, reżyseria
  • 2016 – Historie więzienne
  • 1995 – Candid camera, zdjęcia
  • 2002 – Marzyć każdy może, reżyseria, scenariusz, zdjęcia
  • 2017 – Pascal w Kraju Basków
  • 2016 – Pyszne Peru
  • 1997 – Kirk Douglas. 30 lat później, zdjęcia
  • 1995 – Kotek, zdjęcia
  • 1997 – Festiwal muzyki filmowej – Wojciech Kilar, zdjęcia
  • 2002 – O czym marzą tygrysy, zdjęcia
  • 1996 – Dzień wigilijny, zdjęcia
                                     

2. Nagrody

  • 2017
  • Klonowanie – sposób na nieśmiertelność, Hamburg World Media Festival Nagroda Intermedia-Globe Gold w kategorii: Dokument – Badania naukowe
  • Pyszne Peru, Hamburg World Media Festival Nagroda Intermedia-Globe Silver w kategorii: Filmy przyrodnicze
  • Obsesja doskonałości, Nagroda Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich: Wyróżnienie w kategorii Nagród im. Stefana Żeromskiego
  • 2019 – Prasowanie piersi, Hamburg World Media Festival Nagroda Intermedia-Globe Silver w kategorii: Dokument – Human Rights
  • 2018 – Obsesja doskonałości, Hamburg World Media Festival Nagroda Intermedia-Globe Gold w kategorii: Dokument – Kultura
  • 2016
  • Szalone Tokio, The Best Shorts Competition Award of Merit – wyróżnienie Special Mention
  • Klonowanie – sposób na nieśmiertelność, The Best Shorts Competition Award of Excellence – wyróżnienie Special Mention
  • Obsesja doskonałośc i, Hamburg World Media Festival Nagroda Intermedia-Globe Silver w kategorii: Lifestyle
  • 2015 – Trzy na godzinę, World Media Festival w Hamburgu: Grand Prix, Intermedia-globe Grand Award w kategorii: dokumenty i Intermedia-Globe Gold w kategorii: Human Relations and Values
  • Zapaśniczka z Boliwii, International Documentary Film Festival DocUtah St. George: nagroda dla najlepszego filmu oraz za najlepszą reżyserię
  • 2010
  • Zapaśniczka z Boliwii, Festiwal "Sztuka Dokumentu” Warszawa: II Nagroda Przyszłości Mediów za "portret odważnej kobiety walczącej o godne życie”
  • 2003
  • Marzyć każdy może, Krakowski Festiwal Filmowy: Złote Nożyczki nagroda tygodnika "Przekrój” dla najbardziej dowcipnego filmu, Nagroda Jury abonentów "Planete” dla reżysera najlepszego filmu polskiego
  • 2002
  • Himilsbach. Prawdy, bujdy, czarne dziury, Krakowski Festiwal Filmowy: Nagroda Kodak oraz Grand Prix "Złoty Lajkonik”
  • 1995 – Kobieta lekarką domową, Fondazione Medicale International Parma: Złoty medal Prix Leonardo

Źródło.

Użytkownicy również szukali:

upina, Magorzata, Magorzata upina, małgorzata łupina, media w łodzi. małgorzata łupina,

...

Wielojęzycznym słowniku

Tłumaczenie

Małgorzata Łupina Recenzje filmowe.

Małgorzata Balbina Łupina Stanicka, Przewodnik 165. Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi. Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola. Małgorzata łupina Pudelek. Sprawdź w naszej księgarni znajdziesz najlepsze ebooki, audiobooki autora: Małgorzata Łupina. Kup i pobierz w wygodnym formacie epub, mobi,.


Małgorzata Łupina Miesięcznik Telekabel.

Ewart i Małgorzata Łupina nagrodzone w Hamburgu. ​kultura styl,8 ewa ewart i malgorzata lupina nagrodzone w hamburgu,529994.​html. Kobieta na krańcu świata, DVD Małgorzata Łupina 3.75 zł. Małgorzata Łupina pochodzi z Łodzi, gdzie w 1995 roku ukończyła szkołę filmową. Z TVN związana jest od 2002 roku. Jako reżyser i producent zrealizowała dla. Martyna Wojciechowska: Kobieta na krańcu świata cz. 2 DVD w. Małgorzata Łupina 9. Czysta sztuka reż. Maksim Szwed 10. Diagnosis Paweł Domański 33. Miłość i puste słowa reż. Małgorzata Imielska 34.


Malgorzata lupina Dziennik.

Zweryfikuj teraz, czy STUDIO M, MAŁGORZATA ŁUPINA, 7392277466 jest czynnym podatnikiem VAT. W przypadku dokonania zakupu od kontrahenta. Małgorzata Łupina i Aleksandra Majda odchodzą z TVN Grupa. Łódź Fabryczna Sławomir Belina Tomasz Kieszniewski Małgorzata Łupina Mirosław Łupina Łódź Widzew Maciej Cholewiński Marcin Polak Zeszyt z rysunkami. Firma STUDIO M, MAŁGORZATA ŁUPINA, Warszawa opinie. TVN Style Season Schedule ad 2013 DIR: Małgorzata Łupina DOP: Michał Nowicki Wysocki Edit: Łukasz Żwirkowski Color Grading: Dominik Deras. Małgorzata Łupina Ludzie filmu m. Rozmowa z Małgorzatą Łupiną. 2019 01 31. Podróżuje po całym świecie i kieruje kamerę tam, gdzie dzieje się coś ważnego. Rzeczywistość sama podsuwa jej. Kobieta na krańcu świata cz. 2 Reżyser: Małgorzata Łupina. Martyna Wojciechowska Kobieta na krańcu świata cz.1 DVD Małgorzata Łupina porównanie cen w 2 sklepach, cena już od 24.43 zł poznaj wiarygodne.





Małgorzata Łupina Stowarzyszenie Filmowców Polskich.

Apeluje Małgorzata Łupina, dyrektor działu kanałów tematycznych lifestylowych w TVN Discovery Polska. Krzysztof Miruć jest gwiazdą nadawanych w TVN Style​. Małgorzata Łupina konferansjerka zespołu SERENADA 1991. Małgorzata, TVN. Jestem zastępcą Edwarda Miszczaka do spraw kanałów tematycznych, zajmuję się kanałami kablowo satelitarnymi. naklejka. pasja.


STUDIO M, MAŁGORZATA ŁUPINA Warszawa Yellow Pages.

Zostałem dosłownie znokautowany i wciśnięty w fotel. Ta książka powstała na podstawie reportażu Małgorzaty Łupina pod tym samym tytułem i jest po prostu. Małgorzata łupina. Kobieta na krańcu świata część 1 Małgorzata Łupina. DVD, Film, Inne. TiM Film Studio, Filmostrada. Kobieta na krańcu świata część 1. Sprawdź i kup teraz​. Profile Małgorzata Łupina Facebook. STUDIO M, MAŁGORZATA ŁUPINA. place. ul. Tyniecka 27 32 02 615 Warszawa, Polska. directions Wskazówki dojazdu. STUDIO M, MAŁGORZATA ŁUPINA.


Warsztaty Świata Orska w Peru na TVN Style.

W naszym serwisie znajdziesz porady ekspertów i unikalne materiały video. Zdrowie, medycyna i diety kompleksowo i przejrzyście. Małgorzata Łupina Dzień Dobry TVN. KUP Kobieta na krańcu świata cz. 2 Reżyser: Małgorzata Łupina ☆ Niska cena tylko: 34.99 ☆ Zamów już dziś – Natychmiastowa wysyłka ☆ 30 dni na. Indie. Trzy na godzinę Joanna Nowicka, Małgorzata Łupina. 17 października 1969 51lat,. Małgorzata Łupina Artykuły Jastrząb Post. Z TVN Grupa Discovery po 20 latach żegna się dyrektorka kanałów lifestylowych Małgorzata Łupina. Z grupy odchodzi także redaktorka. Kobieta na krańcu świata Martyna Wojciechowska w. Profil firmy STUDIO M, MAŁGORZATA ŁUPINA na. Sprawdź jej adres i opinie o niej oraz dane rejestrowe i sprawozdania finansowe firmy. Dowiedz.


Katedra i Zakład Farmakologii z Farmakodynamiką Uniwersytet.

Małgorzata łupina. to serwis informujący o najważniejszych zjawiskach i tendencjach w kulturze polskiej oraz o wydarzeniach kulturalnych. Małgorzata Łupina wywiad Onet Kobieta. Trzy na godzinę powstała na podstawie obsypanego nagrodami filmu dokumentalnego w reżyserii Małgorzaty Łupiny. Szeroko omawia Следующая Войти. Małgorzata Łupina filmy w. Fotoblog.pl. Małgorzata Łupina konferansjerka zespołu SERENADA ​1991.


Lubię żyć bardzo szybko. Kulisy Sławy Krzysztofa Mirucia Player.

Trzy na godzinę powstała na podstawie obsypanego nagrodami filmu dokumentalnego w reżyserii Małgorzaty Łupiny. Szeroko omawia Следующая Войти Настройки Конфиденциальность Условия. Indie. Trzy na godzinę Joanna Nowicka, Małgorzata 8546019643. Na czasie: Małgorzata Łupina o sukcesie dokumentu Prasowanie piersi. Podczas rozdania Róż Gali Anna Zejdler, redaktor naczelna. Himilsbach. Prawdy, bujdy, czarne dziury Stanisław Manturzewski. Strona główna Kultura i sztuka Film: Himilsbach reż. Stanisław Manturzewski i Małgorzata Łupina. Wydarzenia Wiadomości Instytucje Kalendarium.


TVN Style Dominik Deras Colorist Color Grading.

Małgorzata łupina Najgorętsze Plotki, Newsy, Zdjęcia i Wideo w. Małgorzata Łupina Filmweb. Data imiejsce urodzenia. Martyna Wojciechowska Kobieta na krańcu świata cz.1 DVD. MAŁGORZATA ŁUPINA TVN: najświeższe informacje, zdjęcia, video o MAŁGORZATA ŁUPINA TVN Piotr Najsztub: Dziś nie jestem w stanie wywiadem obalić. Studio M Małgorzata Łupina, Warszawa Produkcja i dystrybucja. Sprawdź wiarygodność firmy STUDIO M, MAŁGORZATA ŁUPINA. Opinie, komentarze i aktualności. Adres, kontakt, numer telefonu, e mail, ulica, mapa dojazdu i.





Małgorzata Łupina Książki w promocji Zdrow.

Himilsbach. Prawdy, bujdy, czarne dziury Stanisław Manturzewski, Małgorzata Łupina. Małgorzata Balbina Łupina Stanicka, Przewodnik 165 – SKPB Lublin. My i nasi partnerzy, na podstawie wyrażonej zgody lub uzasadnionego interesu, przetwarzamy dane osobowe, takie jak: adresy IP i unikalne identyfikatory,. Opinie Studio M Małgorzata Łupina Warszawa. Małgorzata Łupina. Co działo się na konferencji TVN Style. Zobacz więcej. © 2020 Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. Developed by DreamLab. Dudi Top Doc Film. Trzy na godzinę powstała na podstawie obsypanego nagrodami filmu dokumentalnego w reżyserii Małgorzaty Łupiny. Szeroko omawia.


Małgorzata Łupina.

Małgorzata Łupina Малгожата Лупина. Zmiany w grupie TVN. Małgorzata Łupina i Aleksandra Majda Onet. Produkcja i dystrybucja filmów ✦ Studio M Małgorzata Łupina Warszawa, ul. Wędrowców woj. mazowieckie 501 779 908 Panorama Firm. Indie. Trzy na godzinę książka Joanna, Nowicka, Małgorzata Łupina. Wszystkie premiery w jednym miejscu. Znajdują się tu nowości z szeroko pojętej sfery rozrywki, a więc filmy, muzyka, książki oraz gry komputerowe. Jednak to.


Ewa Ewart i Małgorzata Łupina nagrodzone w Hamburgu. http.

Małgorzata Łupina na Fakt24.pl. Sprawdź najnowsze i najciekawsze materiały przygotowane przez redakcję w dziale Małgorzata Łupina. Dołącz, subskrybuj. Małgorzata Łupina ebooki PDF, epub, mobi, audiobooki mp3. Małgorzata Łupina. born in 1969. She is a graduate of the Cinematography Department at the PWSFTviT film school in Łódź. She works as a camera operator. Sztuka Obiecana Dworzec Agnieszka Ziemiszewska. Małgorzata Łupina, Paulina Tamulewicz, Przemysław Oleszczyk, Jacek Klisowski​, Łukasz Żwirkowski, Janusz Julo Sus, Jacek Zakrzewski, Krzysztof Banaszyk,.


...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →